office@neurokinetic.ro  0775 147 973
Hai in comunitatea noastra

Kinetoterapie

Kinetoterapia s-ar descrie simplist ca fiind terapie prin mișcare. Dorim să depășim bariera simplistului și să o livrăm ca fiind simplă în descriere, dar complexă în aplicare. Scopul nostru este să te determinam pe tine să înțelegi de ce te doare umărul, nu să facem niște exerciții oarecare care să reducă indirect durerea, eliminand cauza împreună.

Scopul nostru este de a ajuta pacienții să se recupereze cât mai rapid și eficient posibil dupa traume și intervenții chirurgicale astfel încât să poată reveni la activitățile lor zilnice și să își îmbunătățească calitatea vieții.

La clinica Neurokinetic , te putem ajuta cu o gamă largă de terapii personalizate. Terapeutii nostri colaborează îndeaproape pentru a dezvolta un plan de tratament individualizat pentru fiecare pacient.

Terapia fizică este o parte esențială a recuperării post-traumatice și post-operatorii, și la clinica noastră, oferim o gamă largă de exerciții de reabilitare. Pacienții își pot îmbunătății forța, flexibilitatea și mobilitatea. De asemenea, terapie manuală, terapie cu ultrasunete, TECAR și terapie cu laser pentru a ajuta la reducerea durerii și inflamației.